Nakúpte nad 40€ a vyberte si jeden z darčekov :)
Novinka Zväčšiť
 

Mixáno do špajze - Diviak

 

Kompletná zmes kvalitného mäsa z diviaka, vnútorností, čerstvej zeleniny a byliniek. Sterilizované 300g

Dostupnosť Vypredané
€6,80
Značka Mixáno
Kategória Krmivá
Položka bola vypredaná...
 

Kompletná zmes z diviaka pre psi je pripravená a namiešaná tak, aby pokryla všetky potreby aktívneho psíka. Obsahuje kvalitné mäso z diviaka potravinovej kvality, čerstvú zeleninu, vnútornosti a bylinky.  Zmes je sterilizovaná patentovanou technológiou CTP, bez použitia konzervačných látok a chémie. Pomocou technológie CTP si zmes uchová všetky potrebné vitamíny a minerálne látky. Po otvorení sáčku zmes vonia a chutí ako by ste ju práve uvarili pre svojho chlpáča doma. 

Produkty sú bez chemických prísad a éčok. Nepoužívame konzervanty, rýchlosoli, umelé sladidla ani stabilizátory či farbiva. Našou základnou a jedinou prísadou sú čerstvé  100% prírodné suroviny. Pri výrobe produktu Mixáno do špajze používame technológiu CTP, kedy sú suroviny zabalené do obalu a za pomoci vysokej teploty a tlaku uvarené a sterilizované.

SPOTREBA
Minimálna doba trvanlivosti je 36 mesiacov. Dátum je uvedený na prednom hornom zvare obalu.

SKLADOVANIE
Nemusíte skladovať v chladničke ani mrazničke. Skladujte pri stabilnej teplote do + 30 °C. Po otvorení skladujte v chladničke maximálne 3 - 5 dní.

PRÍPRAVA
Naše produkty sú už tepelne spracované. Na konzumáciu stačí rozbaliť a vysypať do misky.

DÁVKOVANIE
Dávkovanie vždy prispôsobte telesnej kondícii a aktivite psíka.

ZLOŽENIE:

46,2% diviačia svalovina
9% bravčové srdce
4,8% bravčová pečeň
39% zelenina (mrkva, sladké zemiaky, červená šošovica, fazulové lusky, karfiol a brokolica)
1% petržlen a ľanové semienko

ANALYTICKÁ ZLOŽKY:

17 % hrubý proteín
4,68 % hrubé oleje a tuky
0,21 % hrubá vláknina
1,01 % hrubý popol
74,13 % vlhkosť
0,14 % fosfor

HMOTNOST: 300 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.