• 1 z 2
 

Sušená zelenina mix

 

Zeleninová príloha k mäsu bez obilnín 1kg

Dostupnosť Skladom (2 ks)
€11,80
   
Kategória Krmivá, pamlsky a doplnky stravy
 

Mix zeleniny šetrne sušenej tlakom v suchej horúcej pare so zachovanými živinami a vitamínmi. „Zeleninový mix Lunderland“ neobsahuje obilniny, preto je vhodný aj pre alergikov na obilniny. Doplnok dennej kŕmnej dávky nie len pri BARFe. Výhodou je predovšetkým jednoduchosť z hladiska prípravy a skladovánia. 

 

  • 100% prírodná zeleninová zmes bez obilnin vhodná aj pre alergikov.
  • Neobsahuje žiadne syntetické látky, žiadne umelé vitamíny, syntetické minerály ani chemické konzervanty
  • Šetrné sušenie tlakom v suchej horkej pare pre zachovaníe vitamínov.
  • Jednoduchá príprava, len zalejeme vodou a pridáme k mäsu.
  • Pre zachovánie bioaktivnych látok pridávame vodu s teplotou max. 50 °C.

Zloženie:

Karotka, paštrnák, červená repa, hrášok, špenát, lucerna, rajčina, žihľava, púpava.

Analytické složky – vlhkost  7,74 %, hrubý protein 11,4 %, hrubý tuk 2,1 %, hrubá vláknina 7,6 %, hrubý popol 6,17 %, škrob 16,77 %, vápnik 0,94 %, fosfor 0,7 %. 

Zaradenie podľa legislativy: kŕmna surovina pre psy a mačky.

Denné dávkovanie

Pes

  • Šteňa …………………………….….…… cca 80 % mäsa a 20 % namočenej prílohy
  • Dospelý pes ……………………………….. cca 70 % mäsa a 30 % namočenej prílohy
  • Starší pes ……………………………..…… cca 60 % mäsa a 40 % namočenej prílohy

Mačka

  • Mladá mačka ……………………………… cca 90 % mäsa a 10 % namočenej prílohy
  • Dospelá mačka ………………………….. cca 80 % mäsa a 20 % namočenej prílohy

 

Návod na prípravu:

 

  • na prípravu 100 g prílohy potrebujeme cca 20 g sušenej zeleniny a cca 70 ml vody.
  •  necháme namočené 15 až 30 minút.
  • Pre zvýšenie strávitelnosti je vhodné namočenú zeleninu rozmixovať alebo zmraziť a rozmraziť.
  • K lepšiemu prííjmu vitamínov odporúčame pridať čajovú lyžičku oleja.
  • Hotovú prílohu vmiešame do krmiva

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.