Popis
Sušené mäso – má výborné dietetické vlastnosti. Patrí medzi najväčšie zdroje kvalitných bielkovin.
Diviak– Hlavná prednosť oproti mäsu hospodárskych zvierat spočíva vo vysokom obsahu bielkovin a nízkom obsahu tuku
Zloženie: sušené mäso z diviaka
Analytické yložky hodnota
Vlhkost 6.65%
Sušina 93.35%
Dusíkaté látky (hr.protein) 24.77%
Tuk (hr.oleje a tuky) po hydrolýze 20.38%
Popol (hr.popol) 1.86%
Vláknina (hr.vláknina) 2.79%
Upozornenie: Výrobok bez konzervantov a umelých farbiv. Po otvorení spotrebujte do 7 dní!
Skladovanie: skladujte v suchu pri teplote do 22 C
Odporúčanie: po otvorení sušienky presypte do vzdušnej a suchej nádoby
Hmotnost: 75g
Trvanlivost: 6 mesiacov od datumu výroby
Výrobca: ZOLLY THE DOG s.r.o., Praha, CZ
ÚKZÚZ: reg. č.. : CZ 801944-01
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.