Nakúpte nad 40€ a vyberte si jeden z darčekov :)
Novinka Zväčšiť
 

Pivovarské kvasnice

 

Prirodzený zdroj vitamínov, zdroj minerálov, rekonvalescencia. Balenie 250g.

Dostupnosť Skladom (2 ks)
€2,60
   
Značka Natureca
Kategória Doplnky výživy
 

Účel použitia: Výživové doplnkové krmivo pre psa. Vysoko straviteľný, prirodzený zdroj bielkovín, vitamínov a minerálov pre všetky rasy psov, staré zvieratá, psov v rekonvalescencii, alebo v záťaži. Pivovarské kvasnice sa radia medzi tzv. superpotraviny. Nemali by chýbať ako pravidelný doplnok stravy u žiadneho psa v záťaži a preventívne, občasne aj u psov v kľudovom režime.

100% PRÍRODNÝ PRODUKT BEZ KONZERVANTOV, DOCHUCOVADIEL A FARBÍV.

Pivovarské kvasnice sú zdrojom vysoko stráviteľných dusíkatých látok - bielkovín. Ich biologická hodnota je vyjadrená zvlášť obsahom životne dôležitých aminokyselín, ktoré organizmus zvierat sám nevie syntetizovať, ako je napr. lysin, methionin, cystin, leucin, valin, izoleucin, a iné.

Vysoká biologická hodnota je tiež daná veľmi priaznivým obsahom vitamínov skupiny B najmä thyaminu ( B1), riboflavinu ( B2), pyridoxinu ( B6) a kyseliny pantothenové ( B3), ale aj obsahom minerálnych látok a stopových prvkov - najmä fosforu, draslíku, železa, medi a zinku. Sušené pivovarské kvasnice sú vhodné ako prídavok do základného krmiva pre všetky druhy a kategórie psov - odstavené šteňatá, psy po chorobe, staré psy, alebo pri zvýšenej záťaži.

Orientačné dávkovanie a použitie na den: Psy do 10 kg: 1/2 –⁠ 1 odmerka / deň, do 25 kg: 1–⁠2 odmerky / deň, do 40 kg: 2–⁠3 odmerky / deň, do 65 kg: 3–⁠4 odmerky / deň, nad 65 kg: 4–⁠6 odmeriek / deň

Zloženie: sušené pivovarské kvasnice

Analýza: hrubý protein 48 %, hrubý tuk 5 %, hrubý popol 7 %, škrob 4,8 %, sušina 94 %, vlhkosť 8 %

Vhodné ako doplnok stravy.

Balené v uzatvárateľnom sáčku so zipom.

Expirácia a šarža viz obal. Skladovať na suchom a temnom mieste pri izbovej teplote do 20 °C. Krajina pôvodu EU.

Doplnkové krmivo pre psy. Nie je určené k ľudskej spotrebe.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.