Nakúpte nad 40€ a vyberte si jeden z darčekov :)
Novinka Zväčšiť
  • 1 z 2
 

Mixáno do špajze - Hovädzie

 

Kompletná zmes kvalitného hovädzieho mäsa, vnútorností, čerstvej zeleniny a byliniek.Sterilizované.300g

Dostupnosť Vypredané
€5,90
Značka Mixáno
Kategória Krmivá
Položka bola vypredaná...
 

Kompletná hovädzia zmes pre psi je pripravená a namiešaná tak, aby pokryla všetky potreby aktívneho psíka. Obsahuje kvalitné hovädzie mäso potravinovej kvality, čerstvú zeleninu, vnútornosti a bylinky.  Zmes je sterilizovaná patentovanou technológiou CTP, bez použitia konzervačných látok a chémie. Pomocou technológie CTP si zmes uchová všetky potrebné vitamíny a minerálne látky. Po otvorení sáčku zmes vonia a chutí ako by ste ju práve uvarili pre svojho chlpáča doma. 

Naše produkty sú bez chemických prísad a éčok. Nepoužívame konzervanty, rýchlosoli, umelé sladidla ani stabilizátory či farbiva. Našou základnou a jedinou prísadou sú čerstvé  100% prírodné suroviny. Pri výrobe produktu Mixáno do špajze používame technológiu CTP, kedy sú suroviny zabalené do obalu a za pomoci vysokej teploty a tlaku uvarené a sterilizované.

SPOTREBA
Minimálna doba trvanlivosti je 36 mesiacov. Dátum je uvedený na prednom hornom zvare obalu.
SKLADOVANIE
Nemusíte skladovať v chladničke ani mrazničke. Skladujte pri stabilnej teplote do + 30 °C. Po otvorení skladujte v chladničke maximálne 3 - 5 dní.
PRÍPRAVA
Naše produkty sú už tepelne spracované. Na konzumáciu stačí rozbaliť a vysypať do misky.
DÁVKOVANIE
Dávkovanie vždy prispôsobte telesnej kondícii a aktivite psíka.

ZLOŽENIE:

46,2% hovädzí krk
9% hovädzie srdce
4,8% hovädzia pečeň
39% zelenina (mrkva, sladké zemiaky, zelená šošovica, červená repa, hrášok, karfiol a brokolica)
1% petržlen a ľanové semienko

ANALYTICKÁ ZLOŽKY:

15% hrubý proteín
12% hrubé oleje a tuky
2% hrubá vláknina
1% hrubý popol
88% vlhkosť
1,3 g / kg fosfor

HMOTNOST: 300 g

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.